lördag 14 januari 2017

Totalfrys

Ändrade planer igen efter VUL igår. Kommer blir äggutplock på måndag, men ingen återinsättning utan totalfrys. Var redan nu milt - måttligt överstimulerad. Kändes väldigt jobbigt igår. Varför skulle äggen klara sig denna gången i frysen? Känns som vi springer och springer men aldrig någonsin kommer komma fram.

Inte mått så bra den senaste veckan heller. Haft ont i benen och armar. Svårt att sova och vakat på nätterna av värken. De tog lite blodprover och de visade att jag hade lågt hb och låga järndepåer. Kan ju förklara varför jag känt mig så fruktansvärt orkeslös och trött.

Idag känns de ändå lite bättre. Kan inget annat göra än att hoppas på att de kommer gå bra. Nervös inför måndag och framför allt efteråt. Fått en annan injektion än sist att ta ikväll inför äggutplocket som ska minska risken ytterligare för överstimulering. Känns som allt är gjort för att minska risken och förhoppningvis kommer jag inte bli dålig efteråt. Solen har tittat fram idag och det känns som det kommer bli en bra dag idag.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!